Zoek

Stad: *
Aantal: *
Duur: *

Sloep huren in Utrecht

Stel je woont of werkt in Utrecht en je moet een leuke activiteit regelen. Wat is er dan beter dan een sloep huren in Utrecht? Er is niets lekkerder dan heerlijk door de grachten te varen!

Een leuke groepsactiviteit

Alle mooie grachten die Utrecht nu al heeft, maar al helemaal met het herstellen van de Singel, biedt Utrecht de perfecte gelegenheid voor een leuke groepsactiviteit: een sloep huren in Utrecht. Daarvoor zijn er veel verschillende sloepverhuuders of aanbieders van andere boten. Vaak met allerlei arrangementen, zoals de tapasboot, bbqboot, borrelboot, High Tea boot, en veel meer.

Sloep huren doe je in Utrecht

Ken jij alle verschillende sloep en boot verhuurders in Utrecht niet? Dat geeft niet, want daarvoor is deze site. Vul in met hoeveel personen je groep is en hoe lang je wilt varen. Dan krijg je gelijk een overzicht met geschikte sloepen. Zo kan je heel makkelijk de sloep huren, die past bij jouw wensen! Vervolgens kan je kiezen welke opties je nog op de sloep wilt hebben, mochten die beschikbaar zijn. Zoals koffie, thee, borrelhapjes, bier, wijn, prosecco, enz. Tenslotte, als je je keuze hebt kunnen maken, kan je direct de verhuuder een bericht sturen met je wensen van de sloep en je gewensde datum.

Voordelen van sloep huren in Utrecht

Op KiesJeSloep.nl vind je vrijwel alle aanbieders van sloepen in Utrecht. Op die manier hoef je niet langer het internet af te zoeken en een sloep te huren, maar hebben wij ze al op een rijtje gezet. Kijk bijvoorbeeld bij alle aanbieders of alle boten in Utrecht.