Zoek

Stad: *
Aantal: *
Duur: *

Sloep huren Amsterdam

Amsterdam telt enorm veel grachten en kanalen, maar ook daarom heen is veel water, zoals het IJ en de Amstel. De perfecte omgeving voor een sloep huren. Of je nou met familie bent, een jaarclub of je collega's. Een sloep huren in Amsterdam is een heerlijk dagje uit.

Een leuke groepsactiviteit

Stel je bent student en je wilt voor je studentenhuis of jaarclub een leuke activiteit regelen. Of je werkt al en je wilt een leuke activiteit met je collega's organiseren. Wat is er dan beter dan een sloep huren? Heerlijk bootje varen door de grachten en genieten! Alle mooie grachten die Amsterdam heeft, maar al helemaal met de Amstel en het IJ, biedt Amsterdam de perfecte gelegenheid voor een leuke groepsactiviteit: een sloep huren in Amsterdam. Daarvoor zijn er veel verschillende sloepverhuuders of aanbieders van andere boten. Vaak met allerlei arrangementen, zoals de tapasboot, bbqboot, borrelboot, High Tea boot, en veel meer.

Bootje varen doe je in Amsterdam

Ken jij alle verschillende sloep en boot verhuurders in Amsterdam niet? Dat geeft niet, want daarvoor is deze site. Vul in met hoeveel personen je groep is en hoe veel uur je wilt varen. Dan krijg je gelijk een overzicht met geschikte sloepen en boten. Zo kan je heel makkelijk de sloep huren, die past bij jouw wensen! Mocht dat beschikbaar zijn op je sloep, dan kan je ook nog kiezen welke opties je op de sloep wilt hebben. Zoals bijvoorbeeld koffie, thee, borrelhapjes, bier, wijn, prosecco, enz. Vaak zijn er ook hele arrangementen. Tenslotte, als je je keuze hebt kunnen maken, kan je direct de verhuuder een bericht sturen met je wensen van de sloep en je gewensde datum.

Voordelen van sloep huren via KiesJeSloep

Op KiesJeSloep.nl vind je vrijwel alle aanbieders van sloepen in Amsterdam. Op die manier hoef je niet langer het internet af te zoeken en een sloep te huren, maar hebben wij ze al op een rijtje gezet. Kijk bijvoorbeeld bij alle aanbieders of alle boten in Amsterdam.