Zoek

Stad: *
Aantal: *
Duur: *

Sloep huren

Stel je bent student en je moet voor je dispuut of jaarclub een leuke activiteit regelen. Of je werkt en je wilt een leuke activiteit om je collega's beter te leren kennen. Wat is er dan beter dan een sloep huren? Heerlijk bootje varen door de grachten en genieten!

Een leuke groepsactiviteit

Veel grote steden in Nederland hebben grachten, waar je heerlijk kan varen en de stad kan bekijken. Maar hoe mooier de plek om te varen, des te meer verschillende sloepen om te huren. Sloepen van allerlei verschillende aanbieders. Vaak met allerlei arrangementen, zoals de tapasboot, bbqboot, borrelboot, High Tea boot, en veel meer. Dit is perfect voor een leuke groepsactiviteit: een sloep huren.

Sloep huren via KiesJeSloep

Wil je een sloep huren? Dan zul je het web af moeten zoeken om de perfecte sloep te kunnen vinden. KiesJeSloep probeert dat te verhelpen door zo veel mogelijk sloepen en boten al te verzamelen en op een overzichtelijk rijtje te zetten. Dus een sloep huren, doe je via KiesJeSloep. Vul in met hoeveel personen je groep is en hoe lang je wilt varen. Dan krijg je gelijk een overzicht met geschikte sloepen. Zo kan je heel makkelijk de sloep huren, die past bij jouw wensen! Vervolgens kan je kiezen welke opties je nog op de sloep wilt hebben, mochten die beschikbaar zijn. Zoals koffie, thee, borrelhapjes, bier, wijn, prosecco, enz. Tenslotte, als je je keuze hebt kunnen maken, kan je direct de verhuuder een bericht sturen met je wensen van de sloep en je gewensde datum.

Voordelen van sloep huren via KiesJeSloep

Op KiesJeSloep.nl vind je vrijwel alle aanbieders van sloepen. Op die manier hoef je niet langer het internet af te zoeken en een sloep te huren, maar hebben wij ze al op een rijtje gezet. Kijk bijvoorbeeld bij alle aanbieders of alle boten.