Stad:
Schipper:
Catering:
Motor:
Overdekt:

Sloep Geen Naam

Wil je deze Sloep huren? Vul dan hieronder het aantal personen in en de duur dat je wilt varen en klik verder. Daarna kan je eventuele opties opgeven en kan je contact opnemen met de verhuurder!

Sloep details

Afbeelding
Naam:Geen Naam
Aanbieder:Beleving Varen
Stad:Utrecht
Soort:Sloep
Schipper:Aanwezig
Catering:Optioneel
Motor:Diesel
Overdekt:Optioneel
Max pers.:12

U kunt nu met uw collega's, familie, vriendinnen of vrijgezellenfeest een 1 uur varen in de grachten Utrecht onder het genot van drankjes en hapjes. U hoeft zelf verder niets meer te regelen behalve aan boord te stappen en te genieten!

Het arrangement is het basispakket. Er is dan voor en normale tocht genoeg aan boord. Dit zijn biertjes, frisdrank en flessen wijn, jonge/oude kaas, diverse worsten en olijven.

Tarieven

Vaartarief

Aantal personenTariefMinimum duurOpmerking
Op tijdOp personen
Basis
tarief
TariefBasis
tarief
Tarief
8 - 40 pers.Eerste 1 uur: €0 Daarna: €70
per 0.5 uur
-€32.5 p.p.1 uurMinimale deelname 10 personen. Een kleinere groep kan met bijbetaling


Restaurant Heeren van Leeuw (arrangement)
Uit eten bij Bistro de Heeren van Leeuw. Klein intiem en sfeervol restaurant aan de oudegracht in Utrecht, nabij het Ledig Erf. Op deze uniek locatie kunt u genieten van de culinaire verrassingen. Voor uw 3 gangen verrassingsdiner kunt u even lekker varen met een klein luxe speciaal hapje en drankje aan boord. Vaartijd ongeveer een uur. Heerlijk genieten op de oudegracht. Of u nu eerst een rondje vaart in één van onze sloepen en daarna gaat dineren, of andersom met het dessert aan boord, het blijft een perfect avondje uit en een verrassing voor uw gasten! U krijgt een 3 gangen verrassingsmenu aangeboden (de chef komt bij u aan tafel voor uw wensen). De drankjes aan boord zijn inbegrepen (prosecco cava en water en kleine luxe verrassingshapjes). Verder tijdens diner kunt u zelf kiezen uit het uitgebreide wijnassortiment of andere drankjes (niet inbegrepen).
Aantal personenTariefMinimum duurOpmerking
Op tijdOp personen
Basis
tarief
TariefBasis
tarief
Tarief
12 - 24 pers.---€57.5 p.p.1 uurstandaard is 1 uur varen, langer kan in overleg
Aantal personen: (Min: 8 & Max: 40) Duur: (Min: 1 & Max: 12 uur)